VIORICA DĂNCILĂ a RĂBUFNIT:”Trebuie să luăm toate măsurile ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple în România”

172

După ce în spațiul public au apărut imagini cu o persoană care se târa pe asfaltul din fața Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași, premierul Viorica Dăncilă a declarat că va dipune un control.

Într-o intervenție telefonică, miercuri seară, la Antena 3, premierul Viorica Dăncilă a declarat că astfel de situații nu trebuie să se mai repete.

„O consider o datorie în calitatea mea de prim-ministru. Vă asigur că nu numai că vom face un control acolo unde s-a întâmplat acest lucru, dar cred că trebuie să luăm toate măsurile ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple în România”, a declarat Dăncilă.

Imagini șocante au fost surprinse în fața Spitalului de Urgență Călărași

Imagini șocante au fost surprinse în fața Spitalului de Urgență Călărași. Un bărbat merge în genunchi prin fața spitalului, în timp ce un angajat al spitalului pleacă de lângă aceasta cu un scaun cu rotile. Toate detaliile, aici: https://bit.ly/2P1JAZv

loading...

Publicată de OMG News pe Luni, 15 Octombrie 2018

În mediul online a apărut un filmuleț în care un bărbat se târa în fața Spitalului Județean Călărași, în timp ce un infirmier, care împingea un scaun cu rotile, îl ignoră pe bărbat și își continuă deplasarea.

Mărturia şocantă a bărbatului filmat în timp ce se târăşte în genunchi în faţa spitalului din Călăraşi:”M-au aruncat în stradă ca pe un câine pentru că nu aveam card de sănătate”

 

loading...