Un preot de la o biserică din București a fost înjunghiat de un enoriaş! Ce a spus bărbatul înainte să bage cuțitul în părinte : „Fu…. în gură de popă …

495

Incident revoltător în Bucureşti, unde un preot a fost înjunghiat de un enoriaş în vârstă de 70 de ani. În clipa de faţă, părintele se află în stare gravă la Spitalul Universitar din Capitală, iar atacatorul a fost dus la Secţia 21 de Poliţie.

loading...

Cazul bătrânului va fi preluat se oamenii legii de la omoruri. Încă nu se ştie motivul pentru care enoriaşul l-a înjunghiat pe preot. Credincioşii care frecventau biserica, precum şi membrii Parohiei Sfânta Cuvioasă Parascheva – Militari II, unde ţinea preotul slujbe, se află în stare de şoc.

Parohia Sfânta Cuvioasă Parascheva – Militari II se afla situată pe Strada Dreptăţii nr. 24, Sector 6, Bucureşti. Anghel Constantin, Păduraru Stelian şi Slăvilă Alexandru sunt preoţii care ţinea slube în biserica respectivă. Unul dintre aceştia a fost cel înjughiat.

Incidentul a avut loc chiar în faţa altarului. Enoriaşul l-a luat la rost pe părinte şi i-a strigat: „Fu…. în gură de popă pedofil!”. După care l-a înjunghiat pe părinte de două ori cu un cuţit. Întrebat la secţie ce a avut cu preotul, atacatorul a spus că nu ştie, că nu-şi mai aminteşte nimic.

loading...