Un om de afaceri din Timisoara a castigat o SUMA FABULOASA la pariuri. Ce va face cu banii?

498

Un adevarat record de castiguri la pariuri sportive a fost inregistrat la o casa din Caransebes. Un tanar om de afaceri din Timisoara, pasionat de sport, a dat lovitura.

A jucat, marti, de opt ori acelasi bilet pentru care a platit cate 20 de lei si pana la miezul noptii a aflat ca a devenit bogat.

Cu o saptamana inainte am jucat la tenis pe 16 meciuri si am trecut pe langa 1 miliard si 800 de milioane vechi, pentru ca au iesit 15 meciuri din 16 si am castigat sansa de 8.600 de lei. Acum Dumnezeu m-a ajutat, desi am avut ghinion in ziua aceea pentru ca nu am avut suficienti bani la mine. Eu joc doar cu 100 de euro biletul. Va dati seama ce suma era daca puneam 100 de euro pe bilet. Asa am pus cate 20 de lei pe bilet, care a iesit castigator a 60.000 de lei. inmultit cu opt bilete cate am pus sunt 480.000 de lei”, a dezvaluit fericitul castigator pentru expressdebanat.ro.

loading...

La acesti bani, daca i-ar fi ridicat numerar, i s-ar fi retinut 125.000 de lei impozit, asa ca jucatorul a hotarat ca banii sa-i intre treptat in cont.

Am avut emotii, nu pot sa spun ca nu, e acea adrenalina care ma tot impinge sa joc. Anul trecut am castigat 800 de milioane de lei vechi, tot pe fotbal. Cred ca sunt un norocos, dar si studiez toate meciurile, chiar ma uit la ele. Atunci am urmarit toate cele 18 meciuri, marti seara, ultimul meci a inceput la 21.45 si pana in minutul 85 am stat cu tensiune. Erau 17 care imi iesisera si mai erau 5 minute din acest meci. Chiar atunci s-a marcat golul de care aveam nevoie. Oxford City – Cheltenham 2-1, pentru ca am jucat in sistem 3+, adica sa se inscrie minimum trei goluri intr-un meci”, a precizat tanarul norocos.

Castigatorul celor 5 miliarde de lei vechi este casatorit si are un baietelul de 2 ani si 7 luni, iar banii care-i vor intra in cont esalonat vor fi investiti pentru a-si extinde afacerea in Timisoara.

loading...