Un geam BUN de termopan poate sta in calea INUNDATIILOR ! Iata dovada…

3405

termopan

O fotografie cu recentele inundatii care au lovit Romania a devenit virala pe retelele de socializare.

Cel care a postat imaginea incearca sa fie relaxat,scrie aktual24.ro.

In urma precipitatiilor provocate de ploile abundente, s-a intervenit in 115 localitati si au fost evacuate 113 persoane. Doua drumuri nationale raman inchise circulatiei. Este vorba despre DN2 , pe o portiune de 3 kilometri din judetul Vrancea si DN 13C, care este inchis la iesirea din localitatea Vanatori din judetul Mures. Inundatiile provocate de ploile abundente au afectat si circulatia pe calea ferata. La ora transmiterii stirii circulatia ferata pe linia dintre Adjud si Domnesti din judetul Vrancea a fost deschisa pe un singur fir, informeaza MAI.

Loading...

“In cursul zilei de ieri, din dispozitia Ministrului Afacerilor Interne Petre Toba, sute de pompieri au fost dizlocati in judetele aflate sub amenintare de inundatii, iar 37 de pompe de mare capacitate din judetele unde nu au existat probleme din punct de vedere meteorologic s-au trimis in zonele de risc. Pe masura ce situatia se stabilizeaza, aceste forte vor reveni la unitatile lor”, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Monica Dajbog.

Peste 2.000 de pompieri, jandarmi si politisti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au intervenit noaptea trecuta in sprijinul populatiei afectate de inundatii, a anuntat purtatorul de cuvant al instituthiei, Monica Dajbog.

Codul rosu de inundatii este valabil pana sambata la ora 14.00 pe raurile din noua judete: Harghita, Covasna, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Iasi, Vaslui, si Galati.

Loading...