Un fost coleg de facultate de-al preotului Cristian Pomohaci, a făcut declaraţii INCENDIARE :” Luau băieţi din gară, îi spălau…”

2642

Un fost coleg de facultate de-al preotului Cristian Pomohaci a făcut declaraţii incendiare despre orientarea sexuală a acestuia. Sub protecţia anonimatului, el a spus că artistului de muzică populară îi plăceau bărbaţii încă de acum 25 de ani.(Citește aici toate detaliile despre cazul preotului care a șocat România)

Fostul coleg de facultate al lui Cristian Pomohaci a povestit şi cum racola tineri.(Continuarea, dupa reclame)

loading...

„L-am cunoscut în ‘92 şi de atunci era aşa. Unde era să fac o sesizare? De când a apărut pe post eu am spus: uite, eu îl cunosc, e homosexual. (…). Cum am ajuns să-l cunosc: Da, vorbeam (n.r: experienţe sexuale), la început s-a oferit… acel prieten era tot de aceeaşi orientare. Domnule Capatos, luau băieţi din gară, Gara de Nord, îi duceau, îi spălau, îi aranjau şi… nu ştiu, 18, 19, 20… probabil erau şi minori.”, a mărturisit un fost coleg de facultate al lui Cristian Pomohaci la „XNS”.

Profesoara Mihaela Nemţeanu îl cunoaşte pe preotul Cristian Pomohaci de peste zece ani. Vine în fiecare vară să predea lecţii gratuit la Moşeni pentru copii pe care îi ia preotul pe lângă casa parohială. Spune că părintele este un om deosebit, bun la suflet, că ajută pe toată lumea, nu cere favoruri în schimbul ajutorului lui.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

„Da, aş putea să spun că îl cunosc de 14 ani. A fi suspendat nu înseamnă a fi caterisit. Mă surprinde deja că părintele e acuzat şi nu se aşteaptă verdictul autorităţilor care sunt abilitate să facă asta. (…). Nu a fost sancţionat”, a declarat Mihaela Nemţeanu, profesoara şi prietena lui Cristian Pomohaci, la „XNS”.

sursa: spynews.ro

loading...