Un cuplu căsătorit au sechestrat 3 zile o servitoare. Aveau un plan DIABOLIC…

822

O femeie care oferea servicii de curățenie și întreținere în casa unui cuplu bogat a trecut printr-o experiență îngrozitoare pe care n-o va uita niciodată. Ea a căzut în capcana planului diabolic al cuplului și a ajuns să fie ostatică și umilită.

Cuplul egiptean i-a dat viața peste cap femeii care nu dorea decât să își facă meseria de servitoare! Omul de afaceri Zekri Gris (56 de ani) și soția sa, Dina (35 de ani) au angajat în mod ilegal o tânără filipineză, pe care o vom numi Narissa, pentru a avea grijă de cei patru copii ai lor, relatează DailyMail.co.uk, potrivit click.ro.

dina_2

Loading...

Dina avea însă un alt plan. Ea i-a oferit Narissei 250 de euro pentru a se filma în timp ce face sex cu soțul său, Zekri pentru că dorea să aibă un motiv și o dovadă pentru a putea divorța de el. Zekri, neavând habar de planul soției sale, i s-a părut ceva neregulă și a acuzat-o pe Narissa că a furat peste 15.000 de euro. El a decis astfel să o lege și să o sechestreze pe femeie în locuință timp de trei zile. Zekri a atacat-o pe Narissa luând-o pe nepregătite și a legat-o de un scaun. Dina l-a filmat pe soțul său în timp ce țipa la biata servitoare, acuzând-o că i-a furat bani.

zekri

Zekri, bărbatul care a sechestrat-o pe servitoare
Foto Facebook

Ea a fost abuzată fizic și verbal de cei doi soți, dar a reușit într-un final să evadeze din acea casă. Un vecin a sunat la poliție după ce a observat-o pe femeie că fuge speriată doar în cămașă de noapte.

Cei doi soți au reușit într-un final să ajungă la judecătorie, dar nu pentru divorț, ci pentru a fi condamnați la închisoare pentru fapta lor.

Loading...