UIMITOR ! Cât câștigă o asistentă la Regina Maria ! Ce spune directorul general executiv despre ”șpagă”

1775

sursa foto:  constructiv.ro

Fady Chreih, CEO al Regina Maria, a vorbit despre creșterile salariale pe care le-a făcut în spitalele din rețeaua Regina Maria și despre cât de absurd este ca medicii să mai primească ceva de la pacienți.Potrivit ZF, operatorul privat a mărit cu 25% salariile asistentelor, datorită creșterilor din sistemul public. Câștigul lunar al unei asistente poate ajunge și la 5000 de lei. Directorul executiv a precizat că a mărit salariile pentru a ține pasul cu spitalele de stat.„Am făcut acest lucru proactiv, în momentul în care am ştiut că se va da legea, am făcut creşterea. În continuare, din păcate există plăţile informale în spitalele de stat”, a spus Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

Acesta consideră că este un lucru absurd ca asistentele să mai primească ceva de la pacienți. „Odată ce câștigi 5 000 de lei net pe lună, n-ar mai trebui să mai ceri nimic de la niciun pacient.”, a mai spus Fady Chreih.

Directorul consideră de asemenea, că asistentele din spitalele private muncesc mai mult decât cele de la stat și se respectă toate normele spitalului, număr de paturi, număr de pacienți, se monitorizează când se intră la muncă, dacă asistenta a fost drăguță etc.

loading...

„La noi se munceşte mai mult decât la stat. O asistentă la noi munceşte mai mult, productivitatea e mult mai ridicată şi respectăm toate normele referitoare la asistente la un număr de paturi, la număr de pacienţi. Noi monitorizăm dacă a venit la timp, dacă a fost drăguţă. Din păcate, nu se întâmplă acest lucru şi la stat”, a spus Fady Chreih.

Raed Arafat ,lovitură dură pentru medici : „Ori la stat , ori la privat…”

AVERTISMENTUL medicilor. Lista pe care NIMENI nu trebuie să o IGNORE

loading...