Trainer la un studio de videochat din București. Ce presupune acest job?

Nu-ți surâde ideea de a deveni model online? Atunci poate că vrei să lucrezi ca trainer la un studio de videochat din București! Acest job este bine plătit și poate reprezenta cea mai bună opțiune pentru tine.

Probabil ai văzut deja că multe studiouri caută traineri, iar dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre această meserie, citește următoarele rânduri!

Ce presupune jobul de trainer în videochat?

Modelele care nu au experiență în industria divertismentului online pentru adulți au nevoie de sesiuni de training atunci când intră în echipa unui studio videochat Bucuresti. Trainerii le învață cum să atragă membrii de pe site-uri, cum să mențină o discuție cât mai mult timp și cum să-și mărească veniturile. Ei știu care sunt secretele succesului în domeniu și le dezvăluie modelelor începătoare, pentru ca ele să aibă o activitate plină de satisfacții.

De cate tipuri pot fi trainerii?

  1. Inițiali

Trainerii inițiali sunt cei care supervizează modelele online în primele zile de activitate, perioadă care se poate extinde până la 4 săptămâni. Aceștia le învață cum trebuie să se prezinte în fața camerei web și ce trebuie să facă.

De asemenea, trainerii inițiali se ocupă de pregătirea prezentării foto-video a modelelor începătoare, precum și de profilul lor pe site-uri.

  1. De tură

Trainerii de tură le oferă sprijin modelelor online după ce misiunea trainerilor inițiali s-a încheiat. Femeile care aleg un studio videochat București cu experiență, așa cum este Studio 20, se bucură de sprijin permanent. Trainerii le monitorizează activitatea și le ajută de fiecare dată când au nevoie.

În plus, ei le oferă cele mai bune ponturi pentru atragerea membrilor noi și creșterea câștigurilor.

Este nevoie de experiență?

La fel ca în cazul jobului de model online, pentru a deveni trainer, nu este necesară experiența și nici studiile de specialitate sau alt tip de pregătire educațională. Persoanele care vor aplica pentru acest loc de muncă vor învăța de la profesioniștii studioului tot ce este necesar să știe.

Există, totuși, o condiție! Dacă îți dorești să devii trainer la un studio de videochat din București, trebuie să cunoști limba engleză măcar la un nivel mediu. Această condiție este obligatorie, deoarece trainerii trebuie să înțeleagă ce spun membrii de pe site-urile de videochat și ce cerințe au de la modele.

Bărbații care accesează aceste site-uri pot fi din orice colț al lumii, așa că vor purta discuții în limba engleză cu modelele online. Așadar, trainerii trebuie să cunoască această limbă pentru a înțelege discuțiile și a le putea ajuta pe modele.

Răbdarea și puterea de adaptare – doua atuuri importante în meseria de trainer

Dacă îți dorești să devii trainer, este important să ai răbdare. Va trebui să ghidezi multe modele online, fiecare cu propria personalitate, așa că este esențial să explici totul cu răbdare și să te poți adapta după fiecare persoană în parte, dar și după orice situație neprevăzută.

Află avantajele de care se bucură trainerii într-un studio videochat București:

  • 1000 de dolari – venitul minim lunar;
  • contract 100% legal;
  • bonusuri în funcție de performanța modelelor pe care le ghidează;
  • asigurare medicală privată;
  • oportunitatea de a fi promovați către un post de management;
  • transport cu limuzina.
You might also like