Traian Băsescu face ACUZAȚII GRAVE: „Maior nu m-a mințit mult, m-a mințit de vreo 3 ori. O dată cu fratele meu,că nu au știut…”

346

Traian Băsescu face acuzații grave la adresa fostului șef la SRI, George Maior, actualul ambasador al României în SUA! Băsescu spune că Maior l-a mințit de 3 ori cât a fost șeful SRI. Prima minciună a fost legată de fratele fostului președinte, Mircea Băsescu, atunci când i-ar fi spus că nu știa că acesta urma să fie arestat. A doua minciună a fost legată de pozele de la Paris, cu Alina Bica și Elena Udrea, despre care SRI i-a spus că nu a fost implicat Serviciul, iar Băsescu are probe că Florian Coldea ar fi declanșat operațiunea. Iar a treia minciună e legată de ascultarea telefonului lui Dan Andronic, când Maior i-a spus că acesta nu are telefonul ascultat:

”Relația mea a fost cu Maior, nu cu Coldea. Maior nu m-a mințit mult, m-a mințit de vreo 3 ori. O dată cu fratele meu, că nu au știut ce se întâmplă și ce se pregătește. A doua e cu Parisul, că le-a pus un dușman al poporului. Când îl ascultau pe Andronic și el era consultantul meu.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Lovitură dură pentru români! ! Masura-SOC anuntata de Ministerul Muncii : „TE-AI PENSIONAT,LA REVEDERE…”

Loading...

Un pimar PSD , „mătură” pe jos cu Dragnea: „Buletinul de Teleorman, valoarea supremă.Dragnea a împărțit România între „men” și „teleormen”

Loading...