Traian Băsescu, acuzații dure la adresa lui Dragnea și Tăriceanu : „Măi ticăloşilor…!”

498

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, marți dimineață, pe pagina personală de Facebook, aduce o serie de acuzații dure liderului PSD, Liviu Dragnea și șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Ticăloșii” Dragnea și Tăriceanu „vând și istoria țării pentru votul UDMR la moțiunea de cenzură”, acuză fostul președinte Traian Băsescu.

loading...

”În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc.
Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură.
În comisiile de la Senat s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România. Ticăloşii se fac a uita, că la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria.
A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii, la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari.
Zeci de mii de români din Transilvania au fost ucişi de armatele conţilor maghiari, sate întregi au fost rase de pe faţa pământului, sute de mii de români au plecat în pribegie.
Iar PSD şi ALDE vor să facem din 15 martie 1848 zi de sărbătoare recunoscută pe teritoriul României, în schimbul câtorva voturi la moţiune.
Măi ticăloşilor din PSD şi ALDE, credeţi că în viaţa voastră veţi mai putea merge la Ţebea ? Dar în Ardeal ? 
PS – pe maghiarii din România nu-i opreşte nimeni ca pe 15 martie să sărbătorească la Budapesta”, scrie Traian Băsescu pe pagina personală de Facebook.

Reacția fostului președinte vine după ce în comisiile de la Senat s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România.

loading...