TRAGEDIE ! Un băieţel de 9 ani s-a PRĂBUŞIT pe teren, la...

TRAGEDIE ! Un băieţel de 9 ani s-a PRĂBUŞIT pe teren, la ora de Educaţie Fizică şi Sport ! A MURIT…

277

Un băiat de 9 ani, elev în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială din Putineiu, Teleorman,
a decedat în această dimineaţă, în timpul orei de Educaţie Fizică şi Sport.

Profesorii spun că micuţul a ajuns mai târziu la ore, pentru că nu terminase tema la matematică. Şi-a lăsat ghiozdanul în clasă şi a mers pe terenul de sport, scrie explozivnews24.ro.

loading...

După câteva minute a leşinat. A fost transportat la cabinetul medical din comună, timp în care învăţătoarea a sunat la 112.

La cabinet au ajuns şi părinţii copilului, care nu au mai avut răbdare să sosească Ambulanţa şi au plecat cu băiatul la spital.

Pe drum, s-au întâlnit cu echipajul de salvare, însă copilul era deja în stop cardiorepirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, reuşind să-l stabilizeze. Ulterior, a intrat din nou în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, băiatul nu a mai putut fi salvat.

Conform ISJ Teleorman, băiatul a fost consultat de medicul de familie, la început de an şcolar, fiind declarat APT pentru SPORT. Însă, de la dosar lipseşte adeverinţa. Profesorii de la Şcoala din Putineiu au precizat că documentele urmau să fie trimise unităţii, în zilele următoare.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

loading...