TOT ce CREDEAI pare că e GREȘIT! Liviu Dragnea i-a propus Gabrielei Firea să candideze la președinție…

636

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că Liviu Dragnea i-a propus să candideze la președinție în cazul în care el nu va putea din motive juridice.

Gabriela Firea face dezvăluiri uluitoarea. Aceasta a declarat că șeful PSD, Liviu Dragnea, iar fi propus să candideze la președinție în cazul în care el nu va putea, din cauza unor motive juridice, conform Digi24.

„Eu am avut mai multe discuții cu domnul Dragnea referitoare la acest subiect. Acum, dacă ne tot spunem și public anumite lucruri, sunt datoare românilor să fac anumite afirmații. Domnul Dragnea mi-a spus în câteva rânduri că, dacă domnia sa nu va putea candida din cauza unor motive juridice, eu sunt un prezidențiabil.

Loading...

Și am spus și personal, între patru ochi, și cu martori, că eu nu sunt un prezidențiabil pentru simplul motiv că nu doresc să fiu un prezidențiabil. Chiar dacă dumnealui în aceste zile nu mai crede, dar sper să-și recapete încrederea în seriozitatea mea, sunt un om care dacă a promis că duce la bun sfârșit proiectele început chiar nu se joacă cu vorbele.(Continuarea, mai jos …)

Și dacă am promis bucureștenilor o viață un pic mai bună măcar… dacă revoluția în trafic promisă de mână cu domnul Dragnea poate că nu o vom reuși, eu încă mai am această încredere că vom reuși să finalizăm și centura ocolitoare a Capitalei, și extralărgirile și supralărgirile pe care le-am început, și podurile și pasajele începute”, a spus Gabriela Firea.

Florin Călinescu,îi lansează PROVOCAREA ANULUI lui Liviu Dragnea : „Acuma nici gura nu îţi miroase…”

Loading...