Top 4 covoare anti-murdărie pentru intrare

Covorul anti-murdărie de la intrare este prima linie de apărare a căminului de impuritățile de afară. Este firesc, așadar, ca un astfel de covor să aibă nevoie de materiale de calitate pentru a putea opri mare parte din noroi, praf sau mizeria ce aderă, în mod inevitabil, la încălțăminte.

Dar cum alegem un asemenea element pentru locuință? Ce fel de covor este eficient și frumos, care sunt criteriile pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când căutăm un covor anti-murdărie? Rândurile de mai jos prezintă detaliile necesare.

Covor de interior sau de exterior?

Prima alegere în fața căreia suntem puși este: vrem un covor la intrare pentru interior sau pentru exterior? Sau ambele variante? Există câteva diferențe notabile între aceste covorașe. Cele de exterior sunt create din materiale care trebuie să reziste condițiilor meteo vitrege, precum temperaturile scăzute sau precipitațiile, dar și expunerii directe la radiația solară – pentru vilă sau casă – sau traficului intens – pentru apartamente. Nu este cazul covorașelor pentru interior, care trebuie să arate bine, în primul rând, să se integreze în designul interior…

Citeste continuarea Aici

You might also like