Toaleta de pe Autostrada Soarelui care îi impresionează pe trecători :” Totul...

Toaleta de pe Autostrada Soarelui care îi impresionează pe trecători :” Totul strălucește. Parcă nici nu-ți vine să calci de atâta curățenie. Cu săpun, hârtie, miroase ca la parfumerie. Sunt până și sticle cu flori proaspete. La bărbați!”

650

Povestea toaletei de pe Autostrada Soarelui care îi impresionează pe trecători are la bază un om simplu. Obişnuiţi cu mirosuri grele şi o mizerie care nu ne face cinste, oamenii au rămas plăcut impresionaţi de curăţenia din toaleta de la kilometrul 206.

Toaleta cu flori, aşa cum este cunoscută de trecători, se află în grija unui bărbat, care menține o curățenie impecabilă, pune flori proaspete în pahare, schimbând astfel impresia oamenilor despre români în general.

Loading...

„Ne-am oprit acolo în drum spre mare, fără prea multă tragere de inimă. Presați de biologie. Asta e, nu e nici o benzinărie în zonă, n-o să muriți acum de puțin miros și câțiva microbi. Luați de-aici, niște șervețele. Primul a intrat T – în stânga, la bărbați. Apoi fiică-mea – în dreapta. “Băi, e de necrezut, trebuie să mergi la toaletă.” “N-am nevoie, mersi.” “Nu de nevoie, du-te să vezi cum poate să arate un WC public de autostradă. Totul strălucește. Parcă nici nu-ți vine să calci de atâta curățenie. Cu săpun, hârtie, miroase ca la parfumerie. Sunt până și sticle cu flori proaspete. La bărbați !!” “Maaamaaa, tu știi cum e toaleta asta? E foarte curat. Și au trandafiri lângă chiuvetă.” Îmbrăcat într-un tricou alb, imaculat, domnul Fodor ne măsoară din priviri, curios. “Dumneavoastră vă ocupați de toaleta asta?” “Da, doamnă. Aveți nevoie de ceva?” “Nu, ne gândeam că faceți o treabă foarte bună.” “Mă bucur că vă place. Nu-i chiar ușor, că multă lume lasă mizerie în urmă. Nu știu de ce. Da’ ce să fac, intru și curăț după fiecare. E treaba mea, iau salariu pentru asta”, a scris pe Facebook o tânără a cărei postare a fost distribuită de peste 15.000 de oameni.

sursa: replicaonline.ro.

Loading...