Stela Popescu, discurs pro-corupție: „Cel putin 50% din cei arestati sunt nevinovati…”

446

Stela Popescu, într-un interviu la DC News, are un discurs pro-corupție, acuzând arestările care se fac în diverse procese înainte de finalizarea acestora. Din nefericire, artista face o confuzie mare, pe placul corupților.

Cei arestați nu sunt arestați pentru că sunt vinovați sau nu. Acest lucru se face doar la finalul procesului. Ei sunt arestați pentru că judecătorii consideră că pot influența buna desfășurare a procesului ori sunt un pericol social. Iar dacă o artistă se substituie judecătorilor și declară fără să clipescă faptul că unii nu trebuie arestați, fără să știe probele de la fiecare dosar, România nu are nicio șansă pentru următorii 10 ani.(VIDEO,mai jos)

Loading...

“Povești de adormit Mitzura. Mult zgomot și nu se face mare lucru. A arestat o mulțime de oameni, apoi le-a dat drumul. Nu trebuia să îi aresteze întâi. Nu poți băga atâția oameni la subsol fără să știi exact despre ce este vorba”, a zis Stela Popescu la DC News Live.

“Televiziunea s-a transformat în tribunal. Acum toate broaștele își dau cu părerea la TV despre soarta oamenilor. Din acei arestați, măcar 50% sunt nevinovați. Lasă să se detașeze lucrurile, dar nu la televizor. Este un teatru în teatru”, a mai zis actrița.

Loading...