Sora Denisei Manelista nu a mai rezistat de durere! Mesajul publicat, la două luni de la moartea artistei, pentru a vedea toată lumea : ”Mi-e foarte greu fără ea…”

950

Denisa Răducu a murit în urmă cu două luni, dar familia sa se gândeşte zi de zi la artistă. Sora vedetei a postat, de pe pagina oficială a cântăreţei, un mesaj prin care îşi exprimă dorul cumplit.

„Un ÎNGER de fată! #DorDeTine „, a scris Adelina în postare.

Adelina, sora mai mare a Denisei, a publicat o imagine cu Denisa şi un copil, iar descrierea este cu adevărat dureroasă pentru cei care îi duc lipsa regretatei vedete. În comentarii, femeia a mărturisit faptul că ea este cea care a postat poza.

loading...
 Adelina a declarat, în exclusivitate pentru Spynews, cât îi este de greu de când Denisa nu mai este printre noi. ”Mi-e foarte greu fără ea. E ca și câsnd mi-ar fi fost smuls jumărtate din suflet. Spun jumătate, pentru că restul este al copiilor și al soțului. Dar, ce să spun, a murit o parte din mine. Și știu că trebuie să îmi revin, dar e aproape imposibil să nu mîă gândesc la ea. Toată lumea îmi zice să mai fac un copil, și, recunosc, mi-e teamă, mai ales că văd că fac gemeni. Dar, dacă voi avea, cu siguranță, vor purta numele surorii mele”, ne-a spus Adelina.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

loading...