Soluția unui deputat USR : „Faceți asta si in două zile Guvernul Dăncila este istorie”

673

Deputatul USR Tudor Benga spune ca sunt mai multe forme de protest pasnic si ii indeamna pe cei care cer demisia Guvernului sa isi anunte seful luni dimineata ca nu pot ajunge la munca. In opinia lui Benga, daca jumatate de milion de oameni fac asta doua zile, ”Guvernul Dancila e istorie”.

”Multi dintre voi imi scrieti si ma intrebati ce puteti face. Vreti o solutie simpla, pasnica si eficienta de a da jos guvernul PSD in cateva zile? Poftiti aici: luni dimineata la prima ora puneti mana pe telefon, email, whatsapp, sau ce preferati voi si anuntati-va seful ca nu veti putea ajunge luni la munca. Poate ca va e rau, poate vi s-a stricat masina, poate ca nu are cu cine sta copilul. Si stati frumusel acasa luni. Atat”, scrie deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

In opinia lui Benga, daca jumatate de milion de oameni fac asta doua zile, ”Guvernul Dancila e istorie”.

”Juma’ de milion de oameni daca fac treaba asta doua trei zile si guvernul Dancila e istorie. Vorbesc la modul cel mai serios! Exista diverse metode de rezistenta pasnica si e timpul sa ne gandim la ele. Asa ca dati mai departe cu un share sau cu un copy paste si hai sa ne punem in miscare.

Loading...

Bogdan Bob Rădulescu, declară război: „Vreau să intru peste ei în Parlament cu topoare și furci și să-i scot afară ca pe șobolani”

 

Loading...