Șoc total în cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă nu-și mai recunoaște una dintre victime. Monstrul râde din nou de anchetatori….

125
Șoc total în cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă pare că râde din nou de anchetatori. Acesta nu-și mai recunoaște una dintre victime. Monstrul din casa groazei spune că nu știe cine este Luiza Melencu după ce în primă fază a recunoscut că a răpit-o, violat-o și ucis-o.

Cazul Caracal explodează pur și simplu. La ultima audiere monstrul din casa groazei pare că i-a umilit din nou pe anchetatori. Mai mulţi procurori sunt cercetaţi disciplinar în acest caz, iar suspectul Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația.

Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. Dacă la început a recunoscut două crime, acum nu mai pomenește nimic de Luiza. Nu o mai recunoaște, iar fata din descrierile lui e alta. I se arată fotografii și nu o recunoaște pe Luiza. Ne putem gândi la o a treia victimă, anunță Antena 3.

Loading...

Citeste si : Gheorghe Dincă se joacă cu poliția, schimbându-și declarațiile după cum are chef

În cadrul anchetei, Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână şi ulterior i-ar fi incinerat corpul. Despre Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Citeste si : Fostul iubit al Luizei a spus tot: „O suna un număr privat întruna, la 2-3 noaptea…”

Loading...