Simona Halep este în MAREA FINALĂ la Wimbledon! Victorie EXCEPȚIONALĂ

175

Simona Halep ajunge în finală la Wimbledon. Scor final 6-1, 6-3.

„E o senzaţie uimitoare, mă simt foarte bine, dar sunt emoţionată. E unul dintre cele mai bune momente din viaţa mea. Vreau să mă bucur de tenis, sunt fericită că am ajuns în finală. N-a fost chiar atât de uşor pe cât o arată scorul, am avut game-uri lungi. E mereu dificil contra ei, dar cred că am stat bine din punct de vedere tactic”, a spus Simona Halep, joi, după meciul cu Svitolina, la Eurosport.

În ceea ce priveşte finala, Simona a spus: „Am mai multă experienţă (n.r. – faţă de semifinala din 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard), sunt pozitivă pe teren, nu mai renunţ. Am învăţat foarte multe lucruri. Încerc să fiu cea mai bună versiune a mea, să dau totul, să lupt. Nu contează cu cine va fi finala, joc pe terenul central de la Wimbledon şi nu pot cere mai mult”.

UPDATE: 

Primul set al confruntării a întrecut orice imaginație. Sportiva din România și-a devansat adversara la toate capitolele. Astfel, după mai bine de 40 de minute de joc, Simona Halep a închis primul set cu 6-1, având nu mai puțin de 16 lovituri câștigătoare. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

În setul doi am văzut aceeași desfășurare de forțe. Simona Halep nu i-a dat nicio șansă adversarei și a câștigat cu 6-3.  SImona Halep ajunge astfel pentru prima oară în finală la Wimbledon.

Știrea inițială:

Pentru un loc în ultimul act al competiției, Simona Halep trebuie să treacă de Elina Svitolina. Sportiva din Ucraina, în vârstă de 24 de ani, este și ea în mare formă, astfel încât ne putem aștepta la un meci extrem de disputant.

Wimbledon 2019: Simona Halep – Elina Svitolina. Meci de infarct

Un motiv în plus să ne așteptăm la un meci de infarct este dat de satisticile dintre cele două jucătoare. Simona Halep a jucat de 7 ori împotriva Elinei Svitolina. Până în acest moment, sportive din Ucraina a reușit 4 victorii iar Halep doar trei. Însă, cele două au disputant meciuri doar pe zgură și hard. Astfel, semifinala de la Wimbledon 2019 va fi prima ocazie în care cele două se întâlnesc pe iarbă.

Loading...