Simona Halep, criticată de Radu Banciu! A comentat si evenimentul de pe Arena Nationala, unde Gabriela Firea a fost huiduta de oameni…

749

Prezentatorul tv a facut, luni seara, mai multe remarci acide la adresa tenismenei. El a spus ca liderul mondial are un joc extrem de saracacios si a castigat finala Roland Garros cu 3-4 lovituri in arsenal.

„Un joc enorm de sărăcăcios. Este un joc de îţi era şi jenă în anumite momente. E un joc de o puţinătate extraordinară. Nu cred că are mai mult de 3-4 lovituri Simona Halep, ăsta e tot tenisul ei”, a spus Radu Banciu.

De asemenea, el a mai comentat si evenimentul de pe Arena Nationala, unde Gabriela Firea a fost huiduta de oameni. Aproximativ 20.000 de persoane s-au adunat pentru a o aplauda pe Simona Halep.

De cand primarul Capitalei, Gabriela Firea, a aparut pe scena langa Halep, uralele s-au transformat in huiduieli.

“Eu o aduceam într-un cadru mai restrâns, unde să nu apară notabilităţi, să nu se politizeze. Simona Halep era nedumerită când a auzit fluierăturile, ea nu e la curent cu politica noastră”, a mai spus prezentatorul tv.

Simona Halep a castigat, sambata, finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sloane Stephens, din SUA.

 Banciu a postat o glumă de pe internet care avea afişată o imagine de la protestul PSD, cu mesajul: “Zeci de mii de români au ieşit în stradă să sărbătorească victoria Simonei”. Apoi, la unul dintre comentarii, Banciu a scris şi un “Bravo Simona!”.(FOTO, mai jos…)

loading...

Gabriela Firea ,huiduită! Chirieac sustine că oamenii au huiduit-o pe Simona Halep -VIDEO

Reacția lui Mircea Badea,după ce Gabriela Firea a fost huiduită în timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep:”Asta-i viața…”

loading...