Scene șocante filmate pe holul unui Spitalul Județean : „Ștergea cu mopul pe lângă el…”

186

Scene șocante filmate pe holul Spitalului Județean din Tulcea. Un pacient este lăsat să zacă pe holurile unității medicale, ignorat de cadrele medicale și de femeia de serviciu, care spăla podeaua fără să țină cont că bărbatul era întins pe jos, la doi pași de ea. 

loading...

Imaginile filmate în interiorul spitalului au fost publicate pe o rețea de socializare și surprins o imagine șocantă pentru România anului 2017. Pacientul este lăsat să zacă pe podeaua spitalului de cadre medicale, iar femeia de serviciu nu ține cont de el și continuă să dea cu mopul, fără a-i acorda atenție. „Ştergea cu mopul pe lângă el şi nu-l bagă în seama. Sunt trataţi că nişte animale”, a relatat și un martor, potrivit Ziarul Scandal.(VIDEO  ,mai jos)

„Nu pot să cred că este cineva cu o lipsă așa de mare de umanitate încât să lase pe cineva într-o suferință reale. Este vorba de un pacient care s-a prezentat de sute de ori în ultimul timp la camera de gardă. Acesta este consumator de etanol și alte substanțe, cu un cimportament foarte agresiv.”, a declarat Tudor Năstăsescu, managerul Spitalului Județean Tulcea, potrivit Antena 3.

Reprezentanţii unităţii sanitare susţin că bărbatul ar fi ajuns de multe ori la ei şi ar fi făcut scandal. Lucru care s-ar fi întâmplat şi de această dată.

loading...