Scenarii posibile ,în cazul în care Iohannis REFUZĂ revocarea lui Kovesi…

548

Prezentatorul Antenei 3, Radu Tudor, a prezentat vineri, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, câteva scenarii posibile în cazul propunerii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Astfel, potrivit acestuia, ar exista cinci scenarii plauzibile în cazul acestui subiect extrem de controversat.

Unul dintre acestea ar fi cel potrivit căruia președintele Klaus Iohannis refuză revocarea. Apoi, ministrul Justiției, Tudorel Toader, insistă cu revocarea șefei DNA, iar președintele nu poate refuza și a doua oară.

Un alt scenariu face referire la și la posibilitatea ca liderii din PSD, exasperați de refuzul președintelui de a orevoca pe Kovesi să propună suspendarea sa, cu toate că această ipoteză, susține jurnalistul Radu Tudor, nu are astăzi un suport majoritar.

Loading...

Al treilea scenariu vizează posibilitatea ca DNA să continuie cu dosare la adresa lui Liviu Dragnea, aducându-l la stadiul de victimă politică, ceea ce va genera vot majoritar PSD în următoarele alegeri europarlamentare sau chiar la prezidențiale.

Al patrulea scenariu face referire la posibilitatea ca Liviu Dragnea și Klaus Iohannis să facă o înțelegere și să vină de comun acord cu o soluție surpriză la Cotroceni.

Nu în ultimul rând, al cincilea scenariu este și cel mai dramatic. Radu Tudor susține că acest conflict la nivel înalt ar putea să continuie cu noi dosare, arestăro și „hărțuirea permanentă între centrele de putere”, care ar putea determina o destabilizare puternică a economiei românești dar și a imaginii externe.

Dezvăluiri EXPLOZIVE: Oameni din PSD și ALDE în fundația celebrului miliardar,George Soros

Loading...