SCANDAL la FRF ! S-AU FURAT un million de euro care trebuia investit în fotbalul românesc !

922

DIICOT a deschis un nou dosar care vizează mai mulţi oameni de fotbal care şi-ar fi însuşit peste un milion de euro, bani veniţi de la FIFA şi pe care FRF trebuia să-i investească în dezvoltarea centrelor de juniori.

Procurorii au început audierile încă de marţi dimineaţa, urmând să continue toată săptămâna. Primul chemat să răspundă la întrebări a fost Patriţiu Abrudan, fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Potrivit rtv.net, tot marţi vor mai fi audiaţi Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, şi Cornel Şfaiţer, preşedintele lui FC Botoşani. Aceştia, alături de mulţi alţii care vor fi audiaţi zilele următoare, vor trebui să dea lămuriri despre cum au dispărut peste un milion de euro, bani pe care FIFA i-a dat FRF, pentru dezvoltarea centrelor de juniori.

loading...

Patrițiu Abrudan a fost chemat la audieri

Presupusele infracţiuni s-au comis în perioada 2010-2012, când preşedintele FRF era Mircea Sandu. Procurorii susţin că a fost constituit un grup infracţional prin care s-a urmărit însușirea sumei de peste un milion de dolari provenite din finanţarea FRF de către FIFA, bani care au fost supuşi unui proces de reciclare, fiind tranferaţi succesiv prin conturile mai multor persoane juridice şi fizice.

Si Iuliu Mureșan va trebui să răspundă întrebărilor procurorilor

loading...