Scandal IMENS, cu conotaţii sexuale la Şcoala de Poliţie. Prin ce coşmar a trecut o agentă , pentru a deveni om al legii…

6588

Scandal imens cu conotaţii sexuale la Şcoala de Poliţie. O agentă a făcut o mărturie cutremurătoare cu dedesubturile din cadrul instituţiei. A absolvit recent cursurile şcolii de la Câmpina, dar a trecut prin clipe extrem de grele. Susţine că a trecut printr-un adevărat coşmar pentru a deveni om al legii.

Într-o scrisoare transmisă sindicatului „Diamantul” poliţista care a terminat cursurile de trei luni la Şcoala de Poliţie Câmpina , explicat că a rămas şocată de ceea ce a văzut acolo. „În decursul celor 3 luni, nu a existat nici macar un medic la cabinetul medical, pentru cei 1.300 de cursanti. Sunt doar doi asistenti, foarte slab pregatiti si a caror singura reactie in momentul in care un cursant are nevoie de ajutor, este de a-l indruma la UPU Campina. Totodata, respectivii asistenti par de cele mai multe ori deranjati in momentul in care li se solicita ajutorul. Am avut o experienta personala legata de cele expuse, cand unul dintre asistenti mi-a vorbit urat si pur simplu m-a facut sa ma simt cumva vinovata ca i-am solicitat ajutorul. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in nicio zi nu ii gasea nimeni pana la ora 10 la cabinet”, a spus actuala poliţistă, conform spynews.ro.(Continuarea dupa reclame)

loading...

Pe lângă mizeria din grupurile sanitare şi neregulile de la poligonul de trageri, poliţista a semnalat un aspect extrem de interesant, cu iz de scandal sexual. „La orele de sport, am avut profesori care se holbau efectiv la colegele care făceau diverse exercitii şi făceau diverse glume deplasate şi cu tentă sexuală. (…) Am aşteptat până la finalul cursului pentru a vă scrie, întrucât m-am temut de reacţia la care m-aş fi putut expune ca urmare a unei astfel de relatări. Totuşi, doresc ca numele meu să rămână anonim, întrucât sunt convinsă că aş putea avea parte de neplăceri din partea actualilor mei şefi, întrucât voi fi considerată o persoană care nici nu a venit bine în sistem şi deja începe să se plângă. Însă consider că este de datoria fiecărui angajat să semnaleze diverse situaţii anormale, acesta fiind singurul mod in care lucrurile se pot îmbunătăţi. Pentru noi au fost doar 3 luni, însă sunt mii de elevi care suportă aceste lucruri 2 ani…”, a mărturisit agenta.

loading...