Scandal de proportii la înmormântarea tatălui Andreei Marin! Un jurnalist luat la bataie …

633

Una dintre cele mai negre zile din viața Andreei Marin a fost marcată de un incident extrem de violent.

Răpus de durere, fratele vitreg al Andreei Marin a răbufnit sâmbătă la înmormântarea tatălui său, care a avut loc într-un cimitir din Iași. Tânărul a luat la bătaie un jurnalist care se afla în afara cimitirului, pe spaţiul public, iar acesta din urmă a depus plângere la poliție.

Incidentul a făcut ca ziua să fie cu atât mai neagră, iar Andreea Marin și-a găsit cu greu cuvintele. Abia noaptea trecută, la o oră târzie, vedeta le-a scris câteva rânduri fanilor săi.

loading...

”A iubit viață, a trăit-o cu pasiune și m-a-nvățat s-o înzestrez, s-o fac să merite a fi trăită și s-o prețuiesc. În ultima să zi pe pământ, a râs cu poftă, a glumit și-a adormit de tot apoi, senin, liniștit, cu un zâmbet pe chip. M-a îndemnat mereu să țin fruntea sus și mintea trează când speranțele păreau îngenuncheate. Să port culori și doliul să-l ascund în suflet doar, să văd lumina și pe timp de întuneric, să caut vârful când adulmecam prăpastia. Să n-arăt greul în priviri, ci forța de a-l depăși, atât. Să aduc bucurie, alinare, optimism și să clădesc crezând în mine, zi de zi. Să mă bucur de fiece clipă, s-o trăiesc din plin, să-i molipsesc pe cei din jur cu poftă mea de viață. Și asta o să fac, din nou, de mâine, în amintirea LUI. Doar m-am oprit puțin să înțeleg, s-accept, să-mi amintesc, să mă ridic și să plec mai departe. Zâmbet, culori, curiozitate, energie, credința și seninătate. Doar asta am de dat, de mâine dimineață, mai departe. Pentru tristețea de pe chip, va trebui să căutați în altă parte. Iar cea din suflet, e doar taină mea.

<Câteodată e nevoie să mori puțin pe dinăuntru că să renaști, să te ridici mai înțelept și mai puternic, să construiești mai departe>.

Vă mulțumesc pentru omenie, înțelegere și bunătatea din aceste zile. V-am simțit aproape.”

loading...