S-A AFLAT suma colosală primită de Mihaela Rădulescu la “Românii au...

S-A AFLAT suma colosală primită de Mihaela Rădulescu la “Românii au talent” ! SALARIU INCREDIBIL !

2454
Mihaela Rădulescu, onorariu regesc la “Românii au talent”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din mondenul românesc, atât pentru frumusețea sa, cât și pentru cariera de succes din televiziune. Diva, stabilită în prezent la Monaco, a fost mereu o carte deschisă pentru cei care au admirat-o, mai puțin la capitolul financiar.

Când vine vorba de muncă, Mihaela negociază destul de dur onorariul pe care urmează să-l primească. Exigențele financiare sunt justificate, având în vedere audiențele înregistrate de emisiunile Tv, în cadrul cărora participă, în calitate de jurat sau prezentator. Așadar, vedeta obține o sumă colosală de la postul de televiziune ProTv, pentru show-ul “Românii au Talent”, unde Mihaela este jurat alături de cântăreața Andra, Andi Moisescu și actorul Florin Călinescu.

CITESTE SI : Mihaela Rădulescu, către Marin: „Doar la asta suntem egale! „

loading...

Potrivit evz.ro., prezentatoarea a câștigat, doar pentru un singur sezon al acestui show, 100.000 de euro. Se pare că diva de Monaco a încasat o sumă similară în urma prestației de gazdă, la emisiunea „Uite cine dansează”, difuzată de același post TV. Prezentatoarea este plătită foarte bine pentru a face show. Deși a stârnit numeroase critici pentru gesturile sale, vedeta a demonstrat că rating-ul emisiunii crește indiferent de tipul de publicitate.

Mihaela își mai rotunjește conturile și din publicitatea de pe Facebook. Jurata încasează 1.500 de euro lunar, în urma semnării unui contract cu o companie franțuzească de cosmetice, scrie evz.ro. Vedeta promovează produsele pe contul personal de Facebook.

Pe lângă cariera profesională de invidiat, frumoasa brunetă se bucură și de o viață amoroasă împlinită, alături de austriacul Felix Baumgartner. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani. Diva a mai fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică Jr. și omul de afaceri Elan Schwarzenberg cu care are un băiat de 13 ani. După despărțirea de Elan, a început o relație cu cunoscutul prezentator de la Antena 1, Dani Oțil.

Mihaela a debutat în televiziune în anul 1994, iar prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”. Moderatoarea a mai colaborat și cu alte televiziuni, Antena 1 și B1 Tv. La Antena 1 a lucrat șapte ani și a fost prezentatoarea emisiunii „Duminica în familie”, obținând recorduri de audiență. Mihaela s-a implicat și în numeroase acțiuni umanitare, fiind singura femeie din România desemnată de patru ori “Femeia Anului”.

CITESTE SI  : Mihaela Radulescu, pozata GOALA PUSCA de iubitul ei! Imagine INCENDIARA POSTATA PENTRU PRIETENII VIRTUALI!

loading...