Rares Bogdan-„Se pregătește desființarea DNA, iar Klaus Iohannis va fi suspendat!”

1104

Jurnalistul Rareș Bogdan, cel care l-a ”profețit” pe Dacian Cioloș ca prim-ministru și un apropiat al Cotroceniului, lansează pe piață un scenariu apocaliptic: se pregătește desființarea DNA, iar președintele Klaus Iohannis va fi suspendat.

”Este un plan diabolic pus la cale de cei care nu mai suportă ce se întâmplă din punctul de vedere al curăţeniei, al asaltului justiţiei. Este un plan extrem de clar conturat: se urmăreşte înlăturarea lui Zgonea de la şefia Camerei, înlocuirea acestuia cu Victor Ponta, care ajunge astfel al treilea om în stat, apoi refacerea USL pentru alegerile din toamnă, sub umbrela PSD-ALDE. Se preconizează că foarte mulţi dintre liberali vor fugi către formaţiunea ALDE a lui Tăriceanu şi ar urma câştigarea alegerilor din toamnă de către noul USL. Aşa cum arată azi sondajele şi previziunile analiştilor, este greu de luptat împotriva PSD care se întreaptă cu ALDE spre 35-40%, plus un PMP al lui Băsescu cu 7-8%.

loading...

De aici următorul pas, care nu e doar scenariu în mintea acestor oameni: suspendarea preşedintelui Iohannis. Preşedinte interimar devine automat Tăriceanu, după care vine organizarea de alegeri cu Victor Ponta candidat. Mult mai important decât toate aceste mutări de nume şi persoane este desfiinţarea DNA. Nu este o sperietoare, ci este o realitate în minţile celor care nu mai rezistă la presiunea justiţiei. Aceşti oameni au ajuns să spună: „Noi sau ei”, este singura lor viziune”, a explicat Rareş Bogdan în emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV.

 

De altfel, scenariul suspendării a fost comentat inclusiv de președintele Klaus Iohannis, care le-a transmis amatorilor ”să-și ia gândul” de la asemenea planuri.

loading...