PSD-iștii îi dau lovitura decisivă Vioricăi Dăncilă: „Nu are ce căuta la prezidențiale..”

860

Codrin Ștefănescu susține că Viorica Dăncilă nu are ce căuta în candidatura PSD pentru Cotroceni. El a dat numele celor care au o șansă de a ajunge în turul doi, alături de Iohannis. Asta în măsura în care va exista un tur doi la alegerile prezidențiale din toamnă.

„Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Olguța Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre aceștia poate candida din partea PSD, cu șanse reale în turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic și ticālos. Pe fătā, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vânati în adevăratul sens al cuvântului. Olguța plimbatā cu cătușe la mâini pentru o faptă inexistentă!

Firea amenințată că-i vor fi răpiți copiii! Pleșoianu și Șerban amenințați în mod constant cu moartea! Oameni din partid hărțuiți, umiliți și batjocoriți în fiecare zi de o camarilā de serviciu formatā din mercenari lipsiți de orice moralā și de scrupule! Ani și ani de zile la rând. Când mulți alții tāceau înfricoșați și speriați chiar și de propriile umbre. Doar unul dintre aceștia poate primi voturile celor care încă mai cred în “dreptate panā la capāt”, celor care încă mai cred în drepturi și libertăți, celor care doresc o țară normală fără abuzuri și teroare! Altfel nu vom reuși și ne vom face și de râs că partid. Sper că acești oameni sā fie evaluați corect în sondajele secrete și în tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizează și în folosul cui!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Loading...

 

Viorica Dancila este iar de rasul Europei:„Incompetenta guvernamentala: prim-ministrul Viorica Dancila vrea ca Romania sa gazduiasca o agentie europeana care are deja un sediu…”

Loading...