PSD, front comun cu UDMR pentru a bloca legea ce obliga arborarea steagurilor de 1 Decembrie 2018

301

Astăzi, in plenul Senatului a picat la vot proiectul de lege privind obligarea autorităților locale de a monta steaguri tricolore pe bulevardele principale, la orașe și pe strada principala la sate, cu ocazia Zilei naționale, de 1 decembrie 2018. Deși proiectul a primit raport de adoptare din partea Comisiei de administrație publica. Cel care a ordonat respingerea legii nu a fost așa cum poate va așteptați un lider UDMR, ci liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae cel care a jignit recent și partizanii!
In plen, proiectul a primit 26 de voturi pentru adoptare (PNL, USR, PMP) și 62 împotriva (PSD, ALDE și UDMR). In comisia raportoare, de fond, Comisia de Administrație a dat raport de adoptare. Doar UDMR a votat împotriva. De întoarcerea votului in plen s-a ocupat exclusiv Șerban Nicolae. Proiectul nu prevedea cheltuirea nici unui leu de la bugetul local.

loading...

.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

Fotografia postată de Rares Bogdan.Fotografia postată de Rares Bogdan.Fotografia postată de Rares Bogdan.Fotografia postată de Rares Bogdan.

loading...