PROFEȚIA care CUTREMURĂ America ! Trump NU va fi președinte… !

2461

Alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA a surprins pe toată lumea, dar a generat și o serie de reacții extrem de virulente în SUA. Jurnalișii de la Washinton Post scriu despre o profeție a celebrei Baba Vanga, din Bulgaria, cea care l-a prezis pe Barack Obama ca primul președinte afro-american. Totodată, Baba Vanga susține că Obama va fi ultimul președinte al SUA și că, înainte ca președintele cu numărul 45, în speță Donald Trump, să ajungă la Casa Albă, în SUA va avea loc o scindare, la fel ca în timpul Războiului Civil.

f-10-2-465x390

loading...

Potrivit sursei citate, Baba Vanga ar fi prezis că al 44-lea președinte al Americii va fi un lider de culoare, însă după ce mandatul acestuia se va încheia efectiv, NU va mai exista un alt șef la Casa Albă.

Potrivit profeției înfricoșătoare țara va intra într-o criză teribilă în preajma predării mandatului de președinte și se va declanșa o divizare dură între statele din nord și cele din sud, caz similar Războiului Civil American, informează Washington Post.

Chiar înainte să moară, la vârsta de 85 de ani,  Vanga a mai prezis și că anul 2016 „va aduce o invazie a extremiştilor musulmani” asupra Europei, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea „invadatorilor musulmani”.

Jurnaliștii americani susțin că aceste profeții sunt celebre mai ales în Rusia și ne recomandă să nu le acordăm foarte mare atenție, însă o serie de evenimente întâmplate imediat după alegeri nu reprezintă semne de bun augur pentru SUA.

loading...