Prins cu droguri în centrul orașului ! 12 pliculețe pentru „consumul personal”

634

Un buzoian de 22 de ani a fost oprit, duminică după-amiază, de polițiștii locali în timp ce se afla în centrul orașului pe motiv că avea un comportament suspect. Faptul că a încercat să evite patrula de poliție a trezit suspiciunea agenților care i-au cerut să se legitimeze, descoperind asupra sa 12 pliculețe cu substanțe interzise pe care tânărul a mărturisit că le folosea pentru consumul personal si biletul de externare din spitalul de neuropsihiatrie Săpoca.

Tânărul fusese intenat la spitalul de neuropsihiatrie Săpoca în luna noiembrie pentru tulburări de comportament şi mentale ca urmare a folosirii unor droguri şi substanţe psihoactive. Bărbatul de 22 de ani este şi recidivist, el fiind eliberat după o perioadă de detenţie din cauza unei tâlhării.

loading...

Potrivit polițiștilor, buzoianul de 22 de ani a mărturisit că procurase pliculețele cu droguri de la un bărbat din Galați. Poliţiştii de la DIICOT Buzău au preluat cazul şi au trimis spre analiza substanţele găsite asupra tânărului. Dacă se va dovedi că acestea sunt droguri se va deschide dosar penal şi în funcţie de ce va spune individul la audieri va fi cercetat fie în libertate fie sub o măsură preventivă.

loading...