Președintele Iohannis , cu trenul la Ploiesti. Reacția lui când a fost întrebat dacă și-a luat bilet…

424
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a participat miercuri, la Ploiești, la dezbaterea “Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire”, a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Presedintele Iohannis s-a deplasat la Ploiesti cu trenul.

Am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Vrem să avem o țară modernă, iar mobilitatea face parte din acest concept.

Pe ruta București-Ploiești, lucrurile funcționează rezonabil de bine. E nevoie de mai multă implicare din partea celor responsabili însă.

Nu aș putea merge de la București la Sibiu. Ar trebui să schimb trenul și ar dura foarte mult. Ar fi o călătorie de peste 7 ore, ceea ce nu este rezonabil”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat de jurnaliști dacă și-a luat bilet, Klaus Iohannis a răspuns zâmbind: ”Cum credeți că merg fără bilet?! A costat în jur de 26 de lei la clasa I.

loading...

Dezbatere la Ploiești

“Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunitățile României, dar este și un prilej important pentru aleși să-și informeze cetățenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale și urbane în România în perioada următoare”, a informat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Dezbaterea, la care au participat aleși locali, reprezentanți ai mediului academic și de afaceri și ploieșteni, a fost organizată de Primăria locală și Universitatea de Petrol și Gaze.

Sursa: Pro TV

loading...