Preotul săracilor, Cristian Pomohaci și averea sa IMPRESIONANTA ! Cum a strans banii…

3383

Cristian Pomohaci, considerat preotul săracilor, deține 8 apartamente în Cluj, în valoare de 1,2 milioane de euro, potrivit ziardecluj.ro.

Imaginea de preot de ţară amărât care ia de la nevoiaşi doar coşuri cu flori şi ulei şi zahăr este cea pe care Cristian Pomohaci a vrut și a reușit să o creeze pentru opinia publică.

Ziar de Cluj este un ziar serios de investigaţii şi atunci când am spus că Pomohaci este un impostor cu crucea în mână dar cel mai bogat preot din Biserica Ortodoxă Română,  multi au strambat din nas si ne-au acuzat ca mintim. Noi insa aveam deja pregătită ancheta despre averea sa.

De-a lungul ultimilor 15 ani Pomohaci a vândut şi a cumpărat o grămadă de apartamente în nume personal sau prin interpuşi. Într-unul dintre articolele precedente vă ofeream mărturia unui braşovean care i-a dat lui Pomohaci 92.000  de euro în bacnote noi nouţe de 500 de euro pentru un apartament în centrul Braşovului.

CITESTE SI :  SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

Fiind însă un ziar serios nu v-am deranjat niciodată cu mizilicuri. Astăzi trecem cu dezvăluirile la categoria grea şi vă prezentăm dovezi concrete despre averea imobiliară incredibilă pe care o are Pomohaci la Cluj-Napoca. În această primă parte a dezvăluirilor noastre vă rezentăm o salbă de 8 apartamente situate în cele mai bune zone ale Clujului a căror valoare cumulată depăşeşte un milion de euro.

Pasiunea lui Pomohaci pentru colecţia de apartamente este deja celebră şi îi rugăm pe toţi cei care au cunoştinţă şi de alte locaţii decât cele prezentate astăzi să ne dea un mail pe scrie@ziardecluj.ro 

CITESTE SI :  A SPUS TOT ! TÂNĂRUL care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci,A RUPT TĂCEREA : „Nu îmi venea să cred ce dorea de la mine și îmi era și milă…”

De unde ai banii astia, popo?

Întrebarea care se pune este una firească. Care sunt sursele de venit reale declarate la Fisc ale acestui impostor care ruşinează prin bogăţie pe mulţi preoţi ortodocşi? Câte dintre aceste apartamente provin de la victime ale “farmecelor” lui Pomohaci? Investigăm în acest moment trei cazuri de persoane care susţin că Pomohaci le-a fraierit să îşi doneze averile în numele bisericii, averi pe care şi le-ar fi însuşit insa in nume personal.

Hărăpăreţul preot suspendat, Cristian Pomohaci a dezvoltat o obsesie pentru cumpăratul de apartamente. Nu s-a mulţumit să cumpere câte unul într-un imobil, ci avem 2 cazuri în care, în imobile de lux, a cumpărat câte 3 si 4 apartamente ca un mare latifundiar ce şi este.

Nota: Pentru fiecare locatie, am ales cate o poza reprezentativa cu Pomohaci in preajma oamenilor sarmani. Macar sa stie si sarmanii aia cui ii dau pomene si ce face Pomohaci cu ele.

 

Zona 1 – strada Horea 33, un apartament

 

Pomohaci deţine de peste 8 ani un apartament în imobilul de pe strada Horea 33. La etajul întâi, apartamentul numărul 12, situat în blocul lipit de clădirea Facultăţii de Litere este ideal pentru a fi închiriat.

 

Loading...

SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

Zona 2 – strada Motilor 71-73 – 4 apartamente

 

Preotul suspendat Cristian Pomohaci a achiziţionat patru apartamente la numerele 3, 17, 25 şi 33 situate pe strada Moţilor 71-73. Imobilul se află la nici 5 minute de centrul Clujului, iar pentru 3 dintre ele Pomohaci a plătit în 2008 nu mai puţin de 480.000 de euro.

 

Zona 3 – strada Pasteur, 3 apartamente!

 

Alte trei proprietăţi situate într-o zonă ideală pentru închiriere este strada Pasteur din cartierul Zorilor. În imobilul cu numărul 22-24 Pomohaci, cel sărac şi cinstit, are în proprietate apartamentele cu numerele 4, 11 respectiv 16.

ULTIMA ORA: Fanii lui Pomohaci au atâta albeaţă pe ochi încât bieţii de ei s-au gândit să deschidă şi un cont în care “săracul popă” să primească bani de la săraci ca să-şi cumpere cel mai scump avocat care să îl scape de caterisire. Noi sperăm că după acest material bieţii oameni escrocaţi de acest impsotor cu apartamente de 1,2 milioane de euro să nu-i mai dea lui Pomohaci nimic, în afară de un bine meritat şut în fund.

Loading...