Premierul Mihai Tudose, TAXAT DUR dupa comentariile JOSNICE despre Simona Halep : „Il somez public sa-i ceara scuze public Simonei Halep…”

292

tudose2

Vicepresedintele PNL Florin Citu ii solicita premierului Mihai Tudose sa ii ceara scuze Simonei Halep dupa ce seful Guvernului a afirmat ca legea privind indemnizatiile pentru cresterea copilului trebuie schimbata urgent, inainte ca Simonei Halep sa-i vina ideea de a ramane insarcinata, deoarece statul ar trebui sa ii plateasca 85% din veniturile pe ultimul an.

”Ati indraznit sa atacati intr-un mod josnic si prima “multinationala”, pe persoana fizica, romaneasca 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul in care ati “glumit” impreuna cu colegii dumneavoastra pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe romani in ultimele 6 luni! Cum adica va este frica ca Simona Halep sa faca un copil? (…) Mihai Tudose este dator… Il somez public pe Prim-Ministrul Romaniei, Mihai Tudose, sa ceara scuze public Simonei Halep”, l-a avertizat Florin Citu pe prim-ministrul Mihai Tudose intr-o postare pe Facebook, arata News.ro.

loading...

Vicepresedintele PNL mai afirma ca daca seful Guvernului nu isi va cere scuze, inseamna ca atat el, cat si Cabinetul pe care il conduce, dar si PSD, nu incurajeaza performantele individuale ale romanilor care reusesc in viata.

”Din bun simt, alte cuvinte sunt de prisos. Aveti curajul sa o faceti?”, isi incheie Florin Citu postarea de pe pahina de socializare.

Premierul Mihai Tudose a declarat marti, la o emisiune TV, ca legea privind indemnizatia pentru cresterea copilului trebuie schimbata urgent, inainte ca Simonei Halep sa-i vina ideea de a ramane insarcinata, deoarece statul ar trebui sa ii plateasca 85% din veniturile pe ultimul an.

„Astazi, cand stam de vorba, indemnizatia e 85% din salariu. Cineva, acolo, a spus de bun simt: domnule, nu toti au salariu, obtin bani din alte venituri, se ocupa cu miniagricultura in jurul casei, omul revinde, are un venit. Apoi, de la asta s-a ajuns la venituri, inclusiv daca-si vinde casa. Si mai in gluma, mai in serios, radeam cu cativa colegi: domnule, hai sa schimbam legea pana nu-i incolteste foarte serios ideea, cuiva, sa ramana gravida, sa faca un copil. Ma refer la Simona Halep, fiindca veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, importante, cateva milioane de euro si va trebui sa-i dam 85% din venituri”, a declarat Mihai Tudose.

loading...