Poliția, mesaj devastator pentru Ilie Năstase: „Era aproape de comă alcoolică.Trebuia să își scoată cascheta și să spună ”ne scuzați că am oprit”?”

730
Poliția, mesaj devastator pentru Ilie Năstase: Era aproape de comă alcoolică. Cum să îl trateze colegii noștri? Să își scoată cascheta și să spună ”ne scuzați că am oprit”? 16

Florin Vîlea, Președintele Federației Sindicale a Polițiștilor SED LEX, a intervenit telefonic la Antena 3 și a transmis un mesaj devastator la adresa fostului tenismen Ilie Năstase.

”Ar trebuie să lămurim ceea ce se întâmplă în astfel de cazuri. Nu putem să tratăm diferit în funcție de persoana care se află la volan. Dacă se întâmpla un accident de circulație, noi eram vinovați. Să înțeleagă opinia publică, domnul Ilie Năstase, în momentul în care a suflat în etilotest avea 0,55, era aproape de comă alcoolică. Cum să îl trateze colegii noștri? Să își scoată cascheta și să spună ne scuzați că am oprit? Ilie Năstase trebuie să dea un exemplu tineretului din România. Ce să învețe de la el? Nu contează persoana. Legea trebuie aplicată pentru toată lumea”, a declarat Florin Vîlea, la Antena 3.

Ilie Năstase le aduce grave acuzații polițiștilor de la Rutieră. După ce acesta a fost prins băut la volan și i s-a întocmit dosar penal, fostul mare tenismen face acuzații fără precedent: „Cred că şi-au dorit acest scandal. Când am ajuns la Udrişte, erau vreo 2000 de jurnalişti. De unde ştiau? Cine i-a anunţat? Deci poliţiştii…pardon, miliţienii, ştiau.”, a declarat Ilie Năstase, la Antena Stars.

Loading...

Ilie Nastase , primele declaratii dupa incidentul cu Politia Romana! Cere 2 milioane de euro despagubiri …

Ilie Năstase, a fost încătuşat de poliţişti în această dimineaţă !

Loading...