Otrăvită cu acid şi arsă cu ţigara ! Cum arată Kassandra ,fiica lui Iosif Rotariu, după… a 44-a operatie !

796

În urmă cu câţiva ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu dădea lumii întregi o importantă lecţie de omenie, după ce a adoptat o fetiţă pe nume Kassandra, care dusese o viaţă de chin, fiind arsă cu ţigara şi otrăvită cu acid. CANCAN.ro, are toate detaliile despre starea actuală de sănătate a micuţei.

Familia Kassandrei Rotariu a trecut printr-o nouă şi grea încercare pentru că fetiţa, acum în vârstă de 12 ani, a ajuns la operaţia cu numărul 44. În ceea ce priveşte intervenţia medicală, realizată la nivelul picioarelor, se pare că a fost una destul de dificilă. Iosif Rotariu şi soţia sa, Dana, au mers cu micuţa până la Strasbourg, în Franţa. Acolo au ajuns şi în luna aprilie a acestui an, ca medicii să poată face controalele de rutină şi să o pregătească pe Kassandra pentru intervenţie.

loading...

„Cu ajutorul lui Dumnezeu plecăm la cea mai grea încercare de până acum: operaţia 44. O rugăm pe Maica Domnului şi pe toţi Sfinţii să mijlocească la bunul Dumnezeu pentru reuşita noastră. Mulţumim tuturor care ne-au ajutat material şi moral, ne-au sprijinit şi au fost alături de noi în toţi aceşti ani“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a familiei.

Iosif Rotariu şi soţia sa au adoptat-o pe Kassandra când aceasta avea doar patru anişori. Micuţa fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei. De asemenea, pe lângă chinurile la care a fost supusă, fetiţa suferă şi de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. Cu toate acestea, Kassandra pare să îşi revenit, iar acum e un copil vesel, mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a trecut prin încercări grele. Fostul fotbalist i-a oferit o viaţă normală, în care să se poată bucura, aşa cum e normal, de copilărie.

Bunica fetei nu a rămas nepedepsită. Ea a primit opt ani de închisoare, din care a executat doar şase. A reuşit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament „exemplar” cât timp a fost închisă. Imediat ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

loading...