Oreste, limbaj DE MAHALA la adresa lui Firea, Șova și Ponta: „Drogații ăștia ajung să ne guverneze pe noi …”

456

Oreste Teodorescu nu se oprește din a acuza diverse persoane cu funcție de modul în care se circulă pe șoselele României. Astfel, în emisiunea care îl găzduiește la Realitatea TV acesta a aruncat cuvinte grele la adresa primarului Gabriela Firea. Nici Dan Șova nu a scăpat, Oreste spunând că a tras linii din praf alb pe nas. În același timp, fostul premier Victor Ponta este făcut limbric.

”Fătuca asta buimacă și zăpăcită rău, de la Primăria Capitalei, fosta noastră colegă de breaslă, Gabriela Vrânceanu Firea, ca să se ducă și să-și pună părul sarmale în cap și să danseze găina la o nuntă, să mănânce niște carne cu usturoi acolo, a luat un elicopter. Ea fiind Primarul Capitalei.

loading...

Dar ca să circuli pe centura Bucureștiului îți trebuie uneori 2 ore, 3 ore, eu am făcut 1:40 pe centura Bucureștiului pe 12 kilometri. Nu mai vorbesc de imbecilul ăla de Șova care ne arăta, ne demonstra nouă cum va face el sute de kilometri de autostradă. Singurele linii pe care le-a tras domnul Șova, le-a tras pe nas, și erau din praf alb, nu erau din asfalt.

De la cretă și i s-au făcut ochii pungă de la cât a tras pe nas. Drogații ăștia ajung să ne guverneze pe noi, mincinoșii ăștia ordinari. Alt limbric, că n-am alt termen acum și nici nu mă mai ascund după cuvinte, care o arde acum un mare opozant al PSD-ului, domnul ăla, Victor Viorel. Dar s-a jurat, aproape că s-a jurat pe ce are mai sfânt dar nu are nimic sfânt omul ăsta, că el nu va candida, că el nu va face absolut nimic până când nu va rezolva problema autostrăzilor”, spune Oreste în emisiunea lui Rareș Bogdan.

 

loading...