O tânăra de 18 ani ,a chiulit să-și caute rochie pentru banchet...

O tânăra de 18 ani ,a chiulit să-și caute rochie pentru banchet . A murit într-un teribil accident…

1381

Şoferiţa autoturismului Renault Clio, care a murit în urma impactului frontal cu un BMW pe şoseaua de centură a Oradiei, era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic Partenie Cosma și ar fi chiulit de la ore, împreună cu o colegă de clasă, sub pretextul că trebuie să-şi ia rochii pentru banchetul de final de liceu, informează presa locală.

„La ora 11, fetele au cerut permisiunea dirigintei să plece de la şcoală, dar diriginta nu le-a lăsat. Mama uneia dintre fete a trimis un SMS, învoindu-le de la ora 13, dar fetele n-au mai avut răbdare şi, profitând că sunt majore, iar Statutul Elevilor le dă voie elevilor majori să iasă din şcoală, au plecat”, a declarat directorul colegiului, Virgil Blage, pentru BIHOREANUL.

Loading...

Ulterior, profesorii au aflat de la Poliţie că cele două fete au fost implicate într-un accident rutier, în urma căruia Andrada a murit, iar colega ei a ajuns în comă la spital, cu multiple fracturi.

„Sunt şocat, îmi pare foarte rău, este o tragedie uriaşă. În loc să fie un moment de fericire, acum este un sfârşit de an îndoliat pentru elevi şi profesori”, a mai spus Blage.

Directorul Colegiului a mai spus că speră că din această lecţie tristă vor învăţa atât colegii celor două fete, dar şi oficialii din Ministerul Educaţiei, că ar trebui să nu le ofere atât de multe libertăţi elevilor care ajung la vârsta majoratului.

Loading...