O nouă crimă şochează România ! Un tânăr a fost înjunghiat mortal...

O nouă crimă şochează România ! Un tânăr a fost înjunghiat mortal în inimă, în plină stradă…

325

O crimă șocantă zguduie Sebeș, după ce un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat în inimă, în plină stradă. Incidentul cutremurător s-a produs miercuri, în jurul prânzului. Atacatorul a luat-o la goană, iar polițiștii sunt momentan în alertă.

Martorii care au asistat la scenele ireale au alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au intervenit echipaje de la SMURD și de la poliție, scrie ziarulunirea.ro.

Din primele informații, reiese că tânărul a fost înjunghiat în inimă cu un obiect ascuțit, în urma unui conflict spontan. Din cauza rănilor grave suferite, victima a murit ulterior.

„La Sebeș, în urma unui conflict spontan ce a avut loc pe terasa unui local public, un tânăr de 32 de ani a fost înjunghiat de un altul de 37 de ani. Autorul a fugit de la locul incidentului și este căutat de polițiști”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

loading...

În timp ce victima agoniza pe asfalt, atacatorul s-a făcut nevăzut. Autoritățile sunt în alertă și îl caută pe autorul atacului.

DOCTORAND in fizica cu un salariu de 1700 de lei: „Am făcut meditații până la curgea sângele pe nas, iar in timpul liber vindeam mobila…”

loading...