O nava RUSA a fost RETINUTA in Danemarca ! Intregul echipaj se afla in stare de ebrietate

918

Politia daneza a retinut la sfarsitul saptamanii trecute o nava de transport rusa, care efectuase o manevra periculoasa, constatand apoi ca atat comandantul vasului cargo, cat si intregul echipaj de noua persoane se aflau in stare de ebrietate, relateaza luni agentia de presa rusa FlashNord, citata de Agerpres.

Conform datelor preliminare, politia a cerut echipajului vasului ‘Ivan Bobrov’ sa ancoreze la 1 ianuarie in portul Helsingor, a indicat duminica o sursa din cadrul companiei de transport maritim Trans-NAO, proprietara vasului, indicand ca nava se afla in continuare consemnata in portul danez.

loading...

568a3d42682ccf4bb5f1d37c

Motivul oficial al retinerii vasului de transport rusesc vizeaza o ‘manevra periculoasa ca urmare a faptului ca atat capitanul, cat si echipajul se aflau in stare de ebrietate’, a indicat acelasi oficial rus, care nu exclude punerea sub acuzare a comandantului navei pentru iesirea in larg sub efectul bauturilor alcoolice.

Nava cargo ‘Ivan Bobrov’ plecase din portul britanic Ipswich si se indrepta spre Riga, capitala Letoniei, potrivit agentiei de presa citate.

loading...