O fetiță de 2 ani a chemat poliția pentru un motiv INCREDIBIL ! Parintii au fost SOCATI !

3313

O copilă de numai doi ani a reușit nu doar să îi pună pe oamenii legii pe drumuri, ci să își șocheze părinții, după ce a sunat la poliție când avea o „urgență“ în ceea ce privește stilul vestimentar.
Există unele momente în viață în care pur și simplu nu știi pe cine să suni atunci când ai o problemă legată de stilul vestimentar.

Micuța Aaliyah din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, s-a confruntat, în urmă cu câteva zile, cu o asemenea dilemă, așa că a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție pentru că nu reușea să își îmbrace perechea preferată de pantaloni, scrie Cosmopolitan.
Micuța Aalyiah i-a uimit pe polițiști când le-a arătat acestora care e urgența
Cea care a făcut publică toată povestea a fost chiar ajutorul de șerif, Martha Lohnes, ofițerul care a răspuns la apelul disperat al fetiței de 2 ani. Femeia a postat întreaga poveste care i s-a părut uluitoare pe Facebook.

loading...

„Fetița a sunat la 911 fără ca părinții săi să aiba habar. Am ajuns la fața locului și ea a ieșit afară din casă, cu pantalonii îmbrăcați doar pe jumătate. Ne spunea încontinuu că nu reușește să se îmbrace cu acea pereche de pantaloni. Așa că m-am așezat pe trepte, alături de ea și am ajutat-o să își îmbrace pantalonașii preferați. Apoi am luat-o în brațe și am îmbrățișat-o. A fost cea mai bună zi din cariera mea.“, a povestit amuzată polițista.

Însă, ceea ce pentru polițiști a fost un motiv de amuzament, pentru mulți internauți îngrijorați a fost un bun prilej de a-i critica pe părinții micuței Aaliyah.

loading...