O femeie i-a solicitat demisia lui Dragnea : „Imi doresc o partida de pescuit cu dumneavoastra”

475

 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost abordat, marti, dupa intalnirea cu judecatorii de la Curtea Suprema de catre o femeie care i-a solicitat demisia. Dragnea nu a pierdut ocazia sa se victimizeze din nou.dragnea2

Femeia ii ceruse lui Dragnea sa-si prezinte demisia inca de cand acesta se afla in sala de judecata. La iesire, in timp ce sful PSD se grabea sa dea declaratii jurnalistilor, a fost abordat din nou de protestatara.

”Sunteti cel mai rezisent membru USL, pentru ca restul au fost exmatriculati. In sala v-am spus sa va dati demisia si m-ati intrebat, cand, acum sau dupa? Cand va dati demisia?”, a intrebat femeia.

Dragnea a raspuns patetic: ”Dumneavoastra si cei din spatele dumneavoastra nu va doriti demisia mea, o anumita demisie. Cred ca dumneavoastra va doriti demisia mea din viata”.

Replica femeii a sosit imediat:  „Imi doresc o partida de pescuit cu dumneavoastra”.

Loading...

Dragnea fost trimis in judecata de DNA, alaturi de fosta sa sotie, Bombonica Prodana, in iulie anul trecut.

Procurorii il acuza pe liderul PSD de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, fapte savarsite in perioada in care acesta ocupa functia de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, iar pe Bombonica Prodana, fosta sa sotie, de abuz in serviciu.

Liviu Dragnea este pus sub acuzare pentru ca ar fi determinat-o pe sefa Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman sa mentina in grila de salarizare doi membri PSD. Niciunul dintre ei nu ar fi trecut pe la serviciu, insa ar fi incasat salariul.

Potrivit procurorilor, in perioada iulie 2006 – decembrie 2012, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv de presedinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, sa isi incalce atributiile de serviciu prin mentinerea in functie si implicit plata drepturilor salariale pentru doua angajate ale aceleiasi institutii.

Loading...