O femeie de 91 de ani a fost prinsă la furat. GESTUL poliţiştilor a fost INCREDIBIL…

1307

O femeie de 91 de ani a fost prinsă furând o sticlă cu parfum dintr-un magazin , dar poliţiştii chemaţi la faţa locului au facut un gest incredibil. Au decis să plătească ei preţul produsului şi au dus-o pe bătrână acasă cu maşina.

Bătrâna le-a spus poliţiştilor chemaţi la magazinul din cartierul Balduina din Roma, unde a fost prinsă furând parfumul, că „abia supravieţuieşte” din pensia ei şi că nu are bani pentru a plăti preţul produsului, arată Agerpres.

loading...

„Poliţiştii nu au stat prea mult pe gânduri şi au plătit ei suma lipsă. Managerul magazinului nu a făcut reclamaţie, aşa că poliţiştii au putut să o ducă acasă pe femeia în vârstă”, se precizează într-un comunicat al poliţiei din Roma. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc joi.

Anul trecut, un alt act de compasiune din partea poliţiei din Roma a atras mediatizare la nivel internaţional.

În luna august, o unitate de patrulă a fost trimisă la o casă unde se auzea cineva plângând. S-a dovedit că sunetele proveneau din casa unui cuplu de bătrâni care auziseră ştiri supărătoare la televizor. Bătrânii au fost consolaţi de poliţişti, care au stat cu ei şi le-au gătit paste.

loading...