Noi declarații ȘOCANTE făcute de Gheorghe Dincă:”Păstram oasele în curte ca să hrănesc animalele…”

160

Cazul Caracal continuă să fie la fel de șocant. Zilele acestea, Gheorghe Dincă, cel bănuit că ar fi ucis cel puțin două adolescente pe care le-a răpit la ocazie, a stat ore în șir la audieri. În fața autorităților, a făcut declarații care se bat cap în cap – nimic nou pentru Dincă, însă, scrie spynews.ro.

După ce, ieri, a fost din nou audiat la București, încep să apară detalii despre lucrurile pe care Gheorghe Dincă le-a declarat în fața procurorilor.

Așa cum probabil țineți minte, oamenii legii au găsit în curtea locuinței lui Dincă numeroase fragmente osoase, descoperite și în locuri cu adevărat dubioase, precum subsolul sau între pernele de la canapele.

Întrebat cum motivează toate aceste oase, Dincă a explicat că obișnuia să le păstreze pentru a hrăni animalele din curte, conform RomâniaTV.

Citeste si : Fostul iubit al Luizei a spus tot: „O suna un număr privat întruna, la 2-3 noaptea…”

Aveam animale în curte și le hrăneam cu carne și oase”, a fost explicația lui Dincă.

Detalii neştiute despre fiul lui Gheorghe Dincă: „A participat la un viol în grup”

Înainte de a pleca în Italia, în urmă cu câţiva ani, Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, a fost implicat într-un caz de viol în grup. El şi mai mulţi bărbaţi au dus o fată pe un câmp şi au batjocorit-o.

Loading...

De asemenea, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă a confirmat această informaţie. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a spus Victor Mieilă.

Citeste si : Alexandru Cumpănașu RĂSTOARNĂ cazul Caracal: „O vecină a lui Dincă și încă o persoană au sunat la 112…Nu a spus Alexandra nicio secundă ,,Vine,vine”

Citeste si : Șoc total în cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă nu-și mai recunoaște una dintre victime. Monstrul râde din nou de anchetatori….

Loading...