Nici măcar PSD-iștii nu mai cred ce spune Dragnea: ”Eu cred că mai degrabă…”

623

Nici măcar PSD-iștii nu mai cred ce spune Dragnea. Liderul PSD Vaslui nu este convins de „asasinarea lui Dragnea”: „Eu cred că mai degrabă Codrin Ștefănescu este co-autor la cunoscuta teorie conspiraționistă.”

Povestea lui Liviu Dragnea cu cei 4 asasini străini care au venit în România în încercarea de a îl ucide în aprilie 2017 nu l-a convins pe preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta a cerut ca liderul PSD să dea mai multe detalii despre acest caz şi l-a numit pe Codrin Ştefănescu drept autor de „teorie conspiraţionistă” pentru că insistă pe subiect şi aruncă vina în diverse direcţii.(DETALII , mai jos …)

Loading...

”Eu cred că mai degrabă Codrin Ștefănescu este co-autor la cunoscuta teorie conspiraţionistă. Nu mai bine suntem fiecare dintre noi mai realişti şi cerem informaţii pentru a afla ce este de aflat? Să aşteptăm, să avem toate informaţiile, pentru că astfel de comentarii putem face la nesfârşit.

La momentul acesta, cu informaţiile pe care le avem nu putem trage vreo concluzie”, a declarat Dumitru Buzatu, la Antena 3.

Liviu Dragnea a fost ținta unei TENTATIVE DE ASASINAT: Criminalii au fost 4 străini…

Loading...