Mesajul lui Liviu Dragnea , pe drumul de întoarcere de la mare: „Eu dictez mesajele, Irina le postează…”

359

Liviu Dragnea a afirmat, marţi seară, că pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă „destul de bine”, preşedintele PSD precizând totodată că le mulţumeşte agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile depuse pentru fluidizarea traficului.

„Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu ştiu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine, ţinand cont de numărul uriaş de maşini. Eu chiar acum intru în Bucureşti şi am facut doar două ore!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Liderul PSD a făcut şi anumite precizări legate de modul cum publică mesajele pe Facebook, deşi se află la volan. „Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele şi Irina le postează. Şi acum să vedem cum e traficul prin Bucureşti”, mai susţine Dragnea.

Anterior, preşedintele PSD postase pe reţelele de socializare un text prin care îşi exprima nemulţumirea, după ce a primit mai multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare, cu privire la faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este „inadmisibil” ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

Loading...

Viorica Dăncilă,despre românii plecați: „Ei nu mai ştiu realitatea de aici, nu ştiu că au crescut salariile…”

MESAJUL DUR , al Elenei Udrea :”Măi lichelelor, vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo???”

Loading...