Mesajul care a REVOLTAT INTERNETUL! „DE CE SUNTETI FEMEI USOARE?…”-limbaj licentios !

915

O scrisoare adresata femeilor care vaneaza like-uri pe Facebook, acelor domnisoare si doamne intens machiate si care isi afiseaza ostentativ hainele de firma, a starnit furie pe internet. Cel care a compus scrisoarea a dorit sa prezinte motivele pentru care unele femei sunt incantate de atentia de care au parte pe retelele de socializare si de ce isi inseala iubitii. Iata, mai jos, continutul integral al scrisorii.

„Pentru ca va place. Pentru ca adorati sa primiti sute de like-uri pe Facebook de la tipi cu comentarii gen „ooooo…” tradus prin „mama ce ti-as trage-o”…dar atat. Niciunul dintre ei nu va spune vreodata ca ati fi frumoase, ca aveti picioare fine sau ca va adora chipul dimineata. Niciunul nu va va lua in brate dupa, nu va va saruta pe spate sau pe umeri in timp ce v-o trage si nu se va gandi la voi cand veti bea cafeaua dimineata. Isi va fuma tigara, se va imbraca si va pleca. Sunteti doar niste partide bune si usoare, nimic mai mult. Da, usoare, pentru ca nu puteti fi sexy cu hainele pe voi, fara sa se vada jumatate din posterior sau sani, cu sutienul pe afara si sticla de bautura undeva prin fundal. Va considerati femme fatale, dar sunteti vulgare. Nu e nimic artistic in atitudinea voastra, in modul de a face sex.

Loading...

Actul sexual este o arta, pana si in cele mai animalice momente. Felul cum saruti, cum il cauti pe celalalt, cum ii daruiesti placere, cum se formeaza reciprocitatea sentimentului. Voi va dezbracati, va cracanati si atat. Nu va daruiti, pentru ca ati face-o in gol. Nu aveti cui. Nu va poseda nimeni trup si suflet, deoarece tot ce puteti oferi este o bucata de carne…N-am nimic cu voi, fiti curve, dar nu va mai dati mironosite si victime. Pentru ca este o alegere, nimeni nu va impinge de la spate sa fiti ipocrite, perfide si folosite. Urati iubirea deoarece n-ati lasat-o niciodata sa va intre in suflet, iar saracul om, care a incercat si probabil chiar a vazut la voi ceva mai mult decat ceea ce aratati, s-a trezit cu bataie de joc si inselat in fel si chip.

N-aveti motiv sa inselati un barbat, pentru ca nu mai sunt vremurile cand trebuia sa fiti casatorite la 16 ani cu un betiv nenorocit care v-ar fi batut pentru ca asa ar fi avut el chef. Aveti un chip frumos pe care-l imbatraniti cu tone de machiaj (fard, fond de ten, anticearcan, pudra, rimel, creion si dermatograf, toate la un loc). O masca si un zambet prost, asta reprezentati. Trist, pentru ca femeia adevarata e o opera de arta. Daca se simte careva, cu atat mai bine, poate faceti si ceva in privinta asta”.

Loading...