Mama care a îngropat cinci copii şi a violat un băieţel cu ardei iute, este încă liberă!

538

Alina Ardeleanu, cunoscută ca mama criminală din Uricani, este la un pas de a se întoarce din nou după gratii. Povestea femeii este înfricoşătoare.

Aceasta a adus pe lume şase copii, însă, doar o singură fetiţă mai trăieşte. Este acum în grija serviciilor sociale, în vreme ce toţi fraţii şi surorile ei au fost ucişi.

Cazul cel mai recent este a celor trei frăţiori, cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit împreună în apartament, din cauza unei lumânări pe care mama a aşezat-o lângă patul lor, înainte de a încuia uşa apartamentului şi a pleca, cel mai probabil, la birt. Când s-a întors, a găsit apartamentul în flăcări, dar nici atunci nu a chemat ajutor. Era atât de băută încât a căzut pe scara blocului şi şi-a fracturat bazinul.
copii morti incendiu uricani

Iunie 2015, înmormântarea celor 3 fraţi. Sursa foto: Adevărul

Pentru tragedia din iunie 2015 ea este încă anchetată. Dar are deja o pedeapsă de ispăşit. În octombrie 2015 a fost condamnată la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru abuzarea sexuală a unui copil din vecini.

Condiţiile impuse de instanţă pentru a ispăşi pedeapsa în libertate au fost de a face cursuri de consiliere psihologică şi de a presta servicii în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile. Procurorii au constatat că aceasta nu a şi-a respectat obligaţiile impuse de către judecători şi au cerut revocarea suspendării executării pedepsei. Pe 5 aprilie 2016, magistraţii vor decide dacă Alina Ardeleanu se va întoarce după gratii, scriu jurnaliştii de la Adevărul.

loading...

Violul cu ardei iute şi batjocura la care a supus un băieţel

Alina Ardeleanu a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce, în 2013, ar fi sechestrat în apartamentul ei un băieţel în vârstă de doar 7 ani. Ea a spus că a vrut să îi aplice o pedeapsă, după ce copilul i-ar fi agresat fetiţele, care atunci erau încă în viaţă.
L-ar fi ademenit pe băiat cu pretextul de a o ajuta să care mai multe sticle cu apă în apartament. Când a ajuns acolo, ar fi fost încuiat în bucătărie, bătut cu pumnii, palmele, l-ar fi lovit în cap şi în spate. Mai mult decât atât, l-ar fi agresat sexual.

mama criminala alina ardeleanu uricani

Sursa foto: radioresita.ro

Băiatul a fost pus să se dezbrace şi i-a introdus ardei iuţi în fund. Alina Ardeleanu a încercat să se apere şi a spus că nu ea i-ar fi introdus ardeii iuţi în anus, ci l-ar fi pus pe copil să o facă.

Doi dintre copii, ucişi de fostul ei iubit

Tragediile par a se fi ţinut lanţ de această femeie. În urmă cu 12 ani, i-au mai murit doi copii. Un băieţel în vârstă de doar 7 luni şi o fetiţă de 2 ani, care au fost ucişi de fostul ei iubit. Acesta ar fi fost deranjat de plânsetul bebeluşului.

Ar fi încercat să-i dea biberonul cu lapte, dar nu a reuşit să-l liniştească, astfel că l-a lovit în cap şi sugrumat, iar aceeaşi soartă a avut-o şi sora lui.

Bărbatul a luat întreaga vină asupra lui şi a fost trimis la închisoare, unde a şi murit, în timp ce mama copiilor a fost lăsată liberă şi avea să aducă pe lume alţi prunci care au avut tot o soartă tragică.

Jurnaliştii de la Adevărul scriu că, în urmă cu 12 ani, mama l-ar fi ajutat pe criminal să-i îngroape copiii în albia unui pârâu secat, aflat în apropiere de casa în care trăiau la acea vreme.

loading...