Majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii A FOST RESPINSĂ!...

Majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii A FOST RESPINSĂ! Explicație REVOLTĂTOARE a Ministrului Muncii …

8287

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, că propunerea legislativă privind majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii a fost respinsă de Camera Deputaților pentru că „altceva” este prevăzut în programul de guvernare, menționând că pregătește un proiect cu „alte lucruri”:„S-a respins proiectul, pentru că noi avem altceva în programul de guvernare, și o să vedeți ce pregătim. Vedeți programul de guvernare”, a spus Vasilescu, întrebată, la Palatul Parlamentului, în legătură cu respingerea proiectului PNL.Ea a adăugat că un copil trebuie să aibă „deduceri” și multe lucruri. „Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le aibă un copil, le vedeți în programul de guvernare, comunicăm în momentul în care avem proiectul gata”, a afirmat Vasilescu.(Continuarea, mai jos)

Loading...

„Sigur că nu este suficientă alocația, de aceea am pregătit în programul de guvernare alte lucruri”, a completat ea.

Camera Deputaților a respins, marți, propunerea legislativă inițiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocației de stat pentru copii. Propunerea legislativă a fost respinsă anterior și de Senat, Camera Deputaților fiind for decizional.

 Președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea a explicat motivul respingerii proiectului, dând asigurări că vor fi alocații mai mari pentru copii.

„A fost un proiect de lege care nu a respectat tehnica legislativă, nu a indicat sursa de finanțare. În perioada următoare vom veni cu un proiect de lege care să ne atingă acest obiectiv și nu numai acesta. Vor fi alocații mai mari pentru copii. Va fi un proiect complex.”

Loading...