Lovitură pentru Liviu Dragnea: Urmează răzbunarea „puciștilor” din PSD…

315

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a câștigat detașat războiul cu ”puciștii” din PSD, în cadrul Comitetului Executiv. Aceștia au fost fie excluși, fie schimbați din toate funcțiile de conducere pe care le dețineau cu ajutorul partidului.

Liviu Dragnea nu-i poate controla pe opozanții săi în Parlament și urmează răzbunarea acestora. Surse din PSD ne-au explicat că ”puciștii” și parlamentarii pe care îi controlează vor încerca să gripeze majoritatea parlamentară.

În Parlament urmează o serie de voturi cruciale: Legea pensiilor, moțiunea de cenzură, dar și o nouă tentativă a opoziției de schimbare a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Sursele noastre susțin că la aceste voturi, parlamentarii care i se opun lui Liviu Dragnea vor absenta, ceea ce va pune PSD într-o situație extrem de dificilă. ”Puciștii” ar avea aproape 20 de voturi, ceea ce înseamnă că PSD și ALDE vor fi nevoiți să negocieze cu UDMR și minoritățile naționale pentru a-și asigura majoritate.

De cealaltă parte, Victor Ponta duce în continuare negocieri și este posibil ca înaintea moțiunii de cenzură să mai rupă parlamentari din PSD. Problema este că partidele de opoziție nu au discutat concret cu Victor Ponta și Pro România nu se raliază automat opoziției. (Continuarea, mai jos …)

loading...

Cel mai important vot va fi cel pentru moțiunea de cenzură. Este destul de probabil ca aceasta să nu treacă, dar PSD va avea probleme cu adevărat. Dacă va menține guvernarea o va face la doar câteva voturi, iar în primăvară se anunță o bătălie extrem de dură în Parlament.

 

Magistrații din România, solicitare FERMĂ către Guvernul Dăncilă, în scandalul OUG pe amnistie și grațiere:„Să renunțe la orice intenție …”

 

loading...